Hasznos tudnivalók
Címlap Kézműves Kézműves Karácsonyi díszek - Hogyan készítsen a gyermek ünnepi díszeket?

Karácsonyi díszek - Hogyan készítsen a gyermek ünnepi díszeket?

A karácsonyi szünetben a nagyobbacska gyerekek jól elszórakozhatnak azzal, hogy a ház körül fellelhető anyagokból díszeket ké­szítenek.

karacsonyi diszek

Hóemberfej Felfújt léggömbre tapétaragasz­tóval rögzítsen három-négy rétegben újság­papír csíkokat. A legfelső réteget sima fehér papírból készítse. Ha megszáradt, fessen rá szemet, orrot, szájat.

Díszes falitányér Műanyag vagy papírtá­nyért vonjon be alufóliával, majd dróthurokkal rögzítsen rá fagyalágat, papírvirágot, szalag­csokrot vagy aranyozott fenyőtobozokat, végül akassza fel képszegre.

Falidísz Kemény kartonból vágjon ki külön­böző formákat, és vonja be élénk színű cso­magolópapírral. Régi karácsonyi üdvözlőla­pokból vágjon ki különféle motívumokat, jele­neteket, és ragassza rá az előkészített tarka lapokra. Színes szalaggal akassza a falra.

 
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
Internet.wyw.huIngyenweblapok.hu-Ingyenes weblap sablonokItems.hu LinkgyűjteményItems.hu LinkgyűjteményKatalógusHun-Web LinkekLinkBank Linkkatalógus LinkgyűjteményLinkajánlóHobbi, szabadidő linkekBelföldi és külföldi szállás és apartmanLinkgyár linkkatalógus Linkelő linkgyűjteményLinkgyüjtemény